Eladó lakás Békéscsaba 21 900 000 Ft

Leírás

Kazinczy lakótelepen lévő, 2. emeleti, 49 m²-es, tégla építésű, 2 külön nyiló, egész szobával rendelkező, részben felújított lakás eladó.
Ideális választás lehet családoknak vagy pároknak. Befektetőknek is kiváló lehetőség az ingatlan megvétele, hisz könnyen kiadható. Az új tulajdonos igényei szerint újíthatja, csinosíthatja tovább az amúgy is lakható állapotban lévő lakást.
A világos és tágas szobák garantálják a kellemes otthoni légkört. A konyha és a fürdő 2015-ben felújításon esett át. A kád helyére zuhanyzó fülke került. Járó és falfelületi csempék mindkét helyiségben megújultak, illetve az előszoba járófelülete is ízlésesen igazodik a másik két helyiséghez. Gázkazán cseréje is megtörtént, mely a fűtést és melegvizet biztosítja. A polcozott kamra, a szobákban lévő beépített szekrények lehetőséget adnak, hogy mindig kényelmes, rendezett maradjon otthona.
A zárt lépcsőházban külön, saját tároló (kb 4 m²) is segíti az új lakók igényeit.Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Óvoda, iskola, gyógyszertár és üzletek is pár lépésre vannak, így minden szükséges intézmény könnyen elérhető. A piac és a belváros közelsége pedig még inkább fokozza az ingatlan vonzerejét, hiszen mindezeken a helyeken könnyen beszerezheti mindennapi szükségleteit.
Fedezze fel ezt a remek lehetőséget, és varázsolja otthonául ezt a praktikus és kényelmes lakást közel a belvároshoz!
További információkért keressen bizalommal.

Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő: +36 70 409 0967

Lakás részletei

Ár: 21 900 000 Ft
Méret: 49 négyzetméter
Azonosító: 11360080
Irodai azonosító: LK081614-4597532
Emelet: 2. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Ingatlan állapota: Átlagos
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Tároló

Térkép