Eladó lakás Szarvas 59 900 000 Ft

Leírás

Belvárosi Társasházi Lakás Szarvas!
Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy befektetés is az ön és szerettei jövőjébe. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy kivételes otthon tulajdonosa legyen egy közkedvelt helyen. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedi ajánlatot!
A 114 nm-es lakás Szarvas belvárosához közel, mégis nyugodt, rendezett, kertvárosi részen található. Az ingatlanon 2019-ben korszerűsítést, átalakítást és felújítást végeztek. A munkálatok kiterjedtek a teljes villany, víz, csatorna hálózatra és megújult a fűtés rendszer is. A felújítást kiváló minőségű anyagok, esztétikus burkolatok, minőségi gépek és berendezések felhasználásával valósították meg. Minden nyílászáró cseréjét elvégezték, ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el. Az átalakításnak köszönhetően a mai kor elvárásainak megfelelő helyiségek lettek kialakítva. A földszinten tágas nappali, konyha étkezővel, tusoló wc-vel, valamint előszoba és egy kertkapcsolatos fedett terasz kapott helyett.
Az emeleten három hálószoba, tágas fürdő wc-vel és közlekedő található. Az ingatlan fűtéséről kombi kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, hűtését korszerű klímaberendezés biztosítja. Igény esetén a lakás bővíthető, minden adott a tetőtér beépítéséhez. A lakáshoz tartozik egy 18 nm-es különálló garázs és egy 6 nm-es tároló is.
Időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!
Nagyné Csécsei Éva 06-30/261-8416

Referencia szám: LK018491-NOK

Lakás részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 114 négyzetméter
Azonosító: 11364644
Irodai azonosító: LK018491-4604393
Cím: 114 nm-es lakás eladó Szarvas
Emelet: Földszint
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Dupla komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: udvari
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Klíma
  • Tároló

Térkép